Zoekmachine optimalisatie

Uw website staat online maar kan niet worden gevonden door potentiële klanten? Online marketing en zoekmachine optimalisatie zijn de juiste technieken.

 

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) ofwel zoekmachine optimalisatie is de techniek om uw website goed te laten indexeren door zoekmachines.
Veel bezoekers gebruiken Google, Ilse of Yahoo om te zoeken naar informatie. Het is dan ook van belang dat uw websites goed worden geïndexeerd door deze zoekmachines.
Wij gebruiken geen technieken die door zoekmachines worden bestraft. Op de korte termijn kunnen deze technieken wellicht lonend zijn, maar op de lange termijn zullen zoekmachines de website volledig weren uit de index.

Een belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie is de installatie van Google Analytics, daarmee kan goed in kaart worden gebracht waar de bezoekers vandaan komen, welke zoektermen ze hebben gebruikt etc.

Google Adwords

Het is ook mogelijk om via Google te adverteren (zogenaamde gesponsorde koppelingen). Wij kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van een online advertentie campagne met behulp van Google Adwords.
Ook hierbij is een koppeling met Google Analytics onontbeerlijk, daarom zorgen wij altijd voor de installatie van Google Analytics op uw website.

Laatste nieuws

Migratie hosting omgeving

In de week van 10 april zullen al onze websites gemigreerd worden naar ons nieuwe hosting platform. Dit is een zogenaamde zero-downtime migratie, dat houdt in dat u geen hinder zult ondervinden van deze migratie.
Lees meer...

Spoedonderhoud server

Op woensdag 10 oktober zal er spoedonderhoud aan de server worden uitgevoerd.
Lees meer...

Domein controle

Voer hierboven de domeinnaam in (domein.nl), het systeem bekijkt dan automatisch of uw domeinnaam nog beschikbaar is.