Audentia is helemaal klaar voor IPv6

Audentia is helemaal klaar voor IPv6 De laatste jaren is de schaarste in Ipv6-adressen enorm toegenomen en recent zijn de laatste IPv6-blokken toegewezen aan de regionale internetregistries. Bij Audentia zijn we echter helemaal voorbereid op de toekomst.

Al onze servers zijn momenteel in het bezig van, zowel een IPv4-adres als een IPv6-adres. Dat betekent dat geen enkele internetgebruiker problemen zou moeten ondervinden in het bereiken van websites die door ons worden gehost.

 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat bij alle, door ons uitgevoerde, domeinregistraties automatisch alle DNS-instellingen juist worden doorgevoerd.


Kortom, u als website-eigenaar hoeft niet wakker te liggen over de 'problemen' rondom het opraken van de IPv4-adressen en uw bezoekers zullen zonder problemen uw website(s) kunnen bereiken.

Laatste nieuws

Migratie hosting omgeving

In de week van 10 april zullen al onze websites gemigreerd worden naar ons nieuwe hosting platform. Dit is een zogenaamde zero-downtime migratie, dat houdt in dat u geen hinder zult ondervinden van deze migratie.
Lees meer...

Spoedonderhoud server

Op woensdag 10 oktober zal er spoedonderhoud aan de server worden uitgevoerd.
Lees meer...

Domein controle

Voer hierboven de domeinnaam in (domein.nl), het systeem bekijkt dan automatisch of uw domeinnaam nog beschikbaar is.